Get Adobe Flash player

Kontakt

desi, Brita Sodja s.p.

041 584 792

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Cenik prevajanja

Zavedam se pomembnosti prihranka vašega časa, denarja in energije, zato se vedno potrudim, da vam pripravim ponudbo, ki je za vas najbolj optimalna in ugodna.

Preden vidim besedilo nerada govorim o dejanskih številkah, saj je cena storitve odvisna od dolžine besedila, tehnične zahtevnosti, časa, načina sodelovanja in namena besedila. Verjetno boste lahko kje drugje našli cenejše storitve, a sem prepričana, da je moje razmerje med kakovostjo storitve in ceno najboljše. Ponujam vam celotne jezikovne rešitve. Obračunska enota pri prevajanju je prevajalska stran, ki obsega 1500 znakov brez presledkov. Končna cena se izračunava na podlagi števila znakov v PREVEDENEM in lektoriranem dokumentu – možno je odstopanje pri končnem številu avtorske strani.

Za prevod besedila okvirno zaračunam med 20 in 30 EUR na stran. V ceni prevoda je vključena lektura. Ceno nato prilagajam glede na obseg in zahtevnost besedila, rok prevoda, glede na pretekle izkušnje in sodelovanje z naročnikom, način plačila in podobno. Zato naj vam bo okvirna cena prevajanja le orientacija, za natančnejše informacije pa me pokličite na telefonsko številko 041 584 792  ali mi pošljite svoj dokument na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . S pogodbenimi strankami se posebej dogovorimo o cenah in rokih prevodov.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. Člena Zakona o davku na dodano vrednost (nisem davčni zavezanec za DDV).