Get Adobe Flash player

Kontakt

desi, Brita Sodja s.p.

041 584 792

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Želite prodreti na tuja tržišča ali utrditi svoj položaj na njih? Le majhen odstotek svetovnega prebivalstva, ki uporablja splet, razume slovenski jezik. Odločite se za prevod vsebin svoje spletne strani in si odprite vrata do novih poslovnih priložnosti kar iz domače pisarne. Odločite se za udeležbo na sejmih v tujini in predstavite svoje podjetje in produkte neposredno nemško govorečem kupcem.

V današnjih časih je zelo pomemben individualni in profesionalni nastop, to velja tudi za vstop na tuje trge.  Zato ne obstaja nekega splošnega recepta, ki velja za vsa podjetje. Odvisno od produktov in storitev ki jih nudite je potrebno individualno načrtovati vaše aktivnosti na tujem trgu. Upoštevati je potrebno veljavno zakonodajo v državi v kateri želite poslovati. Potrebno je pridobiti ustrezne dokumente in dovoljenja za občasno upravljanje storitve v tujini ali celo ustanoviti podružnico.  Da se ne bi izgubili v džungli predpisov  in zgubili vaš dragocen čas, sem vaš zanesljiv partner, ki vam pripravi vse potrebne dokumente in za vas pridobiva dovoljenja, potrdila, itd.

Ponujam vam več kot le prevajalske storitve, ponujam vam ureditev dokumentov.

Da se ne boste sami podali na neznano pot, vas bom jaz vodila skozi džunglo predpisov, da boste varno prispeli na cilj, na nemško govorečem trgu!

Ker se zavedam, kako pomembni sta diskretnost in zaupnost informacij, zagotavljam varovanje tajnosti vseh besedil in podatkov.

Pokličite me na 041 584 792, da se dogovorimo za ustrezen termin za informativni sestanek.